HTML

Minden, ami otthon

Lakberendezési és belsőépítészeti ötletek. Minden, amitől otthonná válik a lakás.

Friss topikok

  • BNati: Szerencsére az ilyen www.riodesign.hu/szonyeg-lakastextil/hier-klikken sötét de mégis mutatós szőn... (2016.01.25. 19:49) A szőnyegtisztítás fortélyai
  • jaegtoer: Leírtad a semmit. Mert ebből ki nem derül az, amire a cím utal. pl. "Ügyelni kell arra, hogy a b... (2015.11.29. 14:01) Bőrbútorok ápolása
  • Lagavulin16: A Titanic belsőépítészetileg inkább az Art Nouveau stílust képviselte. (2015.05.11. 23:46) Az art deco érdekességei
  • KissGecihuszár: Ha mint világítástechnikai tapasztalatokkal gazdagon felvértezett villanyászként hozzáfűzhetek pár... (2015.04.30. 18:43) Hogyan alakítsuk ki otthonunk világítását?
  • : @manager2008: 5-600.000 egy közepes minőségű faelgázosító, ha Viessmann-t akarok, akkor a dupláj... (2014.10.11. 12:26) Milyen a jó tűzifa?

2013.10.25. 13:26 Pro Method

Színkombinációk, amelyek feldobják az otthonodat

A színekkel különböző érzéseket, hangulatokat lehet kifejezni. Egy igazán különleges, érdekes színkombináció nagyon fel tudja dobni a helyiséget. Lássuk, hogy milyen színekkel milyen hatást lehet elérni.

Sárga és halványkék
Sokak szerint ennek a két színnek a kombinációja tengerparti érzést idéz elő. A halványkék színnek nyugtató hatása van, a sárga pedig energiát hoz a helyiség atmoszférájába. A két ellentétes érzés szimbolizáló szín összehangolásával egy nagyon kellemes, fiatalos és vidám  környezetet alakíthatunk ki hálószobánkban, nappalinkban.

Pink és fehér
Nem egy hagyományos, minden lakásban és házban látható összeállítás. Ez a kombináció leginkább tinilányok szobájában állja meg a helyét. A pink vagány szín, míg a fehér eleganciát sugall és egyáltalán nincsen gyerekszoba hatása. E két szín kettőse váltja valóra a tini lányok álmát.

Piros és kék
A piros egy nagyon energikus, erős szín. Épp ezért jó választás mellé a kék, hiszen-mint, ahogy említettük- nyugtató hatást sugall. Kiválóan egyensúlyba és összhangba hozható ez a két szín is. Egyszerre lehet nyugodt és energikus a szoba.

kek_piros_belsoter.jpg
Bézs és barna
Igazán kifinomult és elegáns ennek a két színnek a kettőse. Leginkább azoknak ajánljuk, akik kedvelik az egyszerűséget. Kiválóan passzolnak az ilyen színvilágú szobákba a perzsa szőnyegek, a puha párnák és takarók.

Kék és narancssárga
A kék hideg, a narancssárga pedig meleg szín. Nagyon ajánlott ez a színkombináció azoknak, akik kedvelik a fiatalos színeket. Nyugodtan válassz egészen élénk kéket, hiszen a narancssárga majd ellensúlyozni fogja azt, és így nem lesz túl hideg hatása a szobának.

Fekete és fehér
Különösen a modern stílus és a férfiak számára jó választás ez a színkombináció, hiszen rendkívül jól  mutat a legénylakásokban és az új építésű házakban. Ha elegáns, egyszerű és stílusos helyiségek szeretnél kialakítani, akkor mindenképpen erre a két színre add le a voksodat.

Arany és lila
Ez a két szín a könnyen felidézheti a klasszikus, nyüzsgős és magával ragadó indiai stílusú lakberendezést. Csak a bevállalósabbak alkalmazzák ezeket a színeket együtt, mert azoknak, akik a visszafogottabb stílust kedvelik meglehetősen „soknak” fog bizonyulni ez a párosítás. Ha kedveled a királyi eleganciát, vásárolj puha, bársony párnákat takarókat, hogy egy igazán előkelő „lakosztályt” tudj kialakítani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthont-neked.blog.hu/api/trackback/id/tr635555227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása