HTML

Minden, ami otthon

Lakberendezési és belsőépítészeti ötletek. Minden, amitől otthonná válik a lakás.

Friss topikok

  • BNati: Szerencsére az ilyen www.riodesign.hu/szonyeg-lakastextil/hier-klikken sötét de mégis mutatós szőn... (2016.01.25. 19:49) A szőnyegtisztítás fortélyai
  • jaegtoer: Leírtad a semmit. Mert ebből ki nem derül az, amire a cím utal. pl. "Ügyelni kell arra, hogy a b... (2015.11.29. 14:01) Bőrbútorok ápolása
  • Lagavulin16: A Titanic belsőépítészetileg inkább az Art Nouveau stílust képviselte. (2015.05.11. 23:46) Az art deco érdekességei
  • KissGecihuszár: Ha mint világítástechnikai tapasztalatokkal gazdagon felvértezett villanyászként hozzáfűzhetek pár... (2015.04.30. 18:43) Hogyan alakítsuk ki otthonunk világítását?
  • : @manager2008: 5-600.000 egy közepes minőségű faelgázosító, ha Viessmann-t akarok, akkor a dupláj... (2014.10.11. 12:26) Milyen a jó tűzifa?

2015.09.03. 14:33 Pro Method

Mai fürdőszoba trendek

Címkék: trendek bútor fürdőszoba

Inspirációk, ötletek után kutat fürdőszobája felújításához, építéséhez? Ne keressen tovább! Ezek a modern fürdőszoba trendek hívogató, exkluzív hatást kölcsönöznek, amelyekben a mindennapi tisztálkodási rutin biztosan élménnyé válik.

A Walk-in zuhanyzók mindenki igényeire szabva. Sokszor felmerülhet a kérdés, hogy zuhanyozzunk vagy fürdőkádba fürödjünk. Az igazság az, hogy a zuhanyzáson sokkal hamarabb túl vagyunk, éppen ezért 2015 egyik legnagyobb trendje a Walk-in zuhanyzó.

uveg-zuhanyzo-furdo--wc-otlet.jpg

Az emberek többsége hely problémával küzd a fürdőszobában. Mivel a Walk-in zuhanyok nincsenek mérethez kötve, tökéletesen beépíthetőek akár kis területekre is.  Hatalmas előnye, a zuhanytálca nélküli koncepció, amely biztonságosabb ki- és belépést biztosít mindenki számára. 

Sokan rajonganak a fürdőkádakért, ami nem véletlen, hiszen egy forró fürdő képes teljesen feltölteni az embert egy nehéz nap után. A helyhiány miatt viszont az emberek először a fürdőkádról mondanak le.

Csaptelepek választásakor nem kell többé megragadnunk a hagyományos rozsdamentes acél alapnál. Manapság már rengeteg alapanyag és borítás közül választhatunk, ezek közül is a legdivatosabbnak a króm és nikkel mondható.

A falra szerelt zuhanyzókkal ellentétben a kézi zuhanyrózsával oda irányíthatjuk a vízáramot, ahol arra ténylegesen szükség van. A víztartalékos WC nem csak vizet, de pénzt is spórolhat meg. A beépített mosdóval ellátott mosdópultok az év sztárjai lettek, mert nagyon praktikusak és mutatósak. Világításként nem meglepően már a Led világítást használják, mivel mára már meghódította a világítás-technika világát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthont-neked.blog.hu/api/trackback/id/tr467056831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása