HTML

Minden, ami otthon

Lakberendezési és belsőépítészeti ötletek. Minden, amitől otthonná válik a lakás.

Friss topikok

  • BNati: Szerencsére az ilyen www.riodesign.hu/szonyeg-lakastextil/hier-klikken sötét de mégis mutatós szőn... (2016.01.25. 19:49) A szőnyegtisztítás fortélyai
  • jaegtoer: Leírtad a semmit. Mert ebből ki nem derül az, amire a cím utal. pl. "Ügyelni kell arra, hogy a b... (2015.11.29. 14:01) Bőrbútorok ápolása
  • Lagavulin16: A Titanic belsőépítészetileg inkább az Art Nouveau stílust képviselte. (2015.05.11. 23:46) Az art deco érdekességei
  • KissGecihuszár: Ha mint világítástechnikai tapasztalatokkal gazdagon felvértezett villanyászként hozzáfűzhetek pár... (2015.04.30. 18:43) Hogyan alakítsuk ki otthonunk világítását?
  • : @manager2008: 5-600.000 egy közepes minőségű faelgázosító, ha Viessmann-t akarok, akkor a dupláj... (2014.10.11. 12:26) Milyen a jó tűzifa?

2016.01.20. 17:09 Pro Method

Könyvespolcok dekorálása

Sokszor a könyvek a legértékesebb dolgok a szobánkban. Érdekessé teszik a helyiség arculatát. A könyvespolcainkon rejtőzködnek a kedvenc írók, költők, a történelem és az univerzum. Nem mindegy azonban, hogy hogyan helyezzük el szeretett könyveinket. A következőekben ezen elrendezés művészetéről ejtünk pár szót.

Ha egy padlótól plafonig érő könyvespolc elé kerülünk nem árt, ha izgalmas és szemet kápráztató kompozíciókat alkotunk könyveinkkel. Vegyük elő rég nem használt dísztárgyainkat és használjuk őket könyvtámaszként.

asd_1.jpg

Vannak olyan könyvszeretők is, akik festményekkel egészítik ki könyvespolcaikat, viszont ez „rejtőzködő” könyveket eredményez. Aki nem szeretné elrejteni könyveit válasszon más dekorációs elemet polcuk díszítésükhöz. A tudás szerelmeseinek, a könyvek imádóinak szükségük lesz egy összecsukható létrára is, hiszen legtöbbször kedvenc könyveiket a legfelső polcokra helyezik.

Az alacsonyabban lévő polcokra akár vízszintesen is elhelyezhetjük könyveinket, így könnyebben elérhetővé válnak bárki számára. Ha szeretnéd felhívni a figyelmet 1-2 kötetre, helyezz el mellette egy feltűnő dísztárgyat. Az is jó megoldás lehet, ha a néhány könyvet az asztalon helyezünk el, amelyekbe papírfecnik helyet, színes, díszes szalagokat teszünk könyvjelző gyanánt. A nagyobb méretű könyvek is rendkívül csalogatóak a vendégek számára.

Látható, hogy egy könyvespolc és lakói igen figyelemfelkeltőek tudnak lenni, ha a megfelelő eszközöket használjuk hozzá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthont-neked.blog.hu/api/trackback/id/tr668268848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása