HTML

Minden, ami otthon

Lakberendezési és belsőépítészeti ötletek. Minden, amitől otthonná válik a lakás.

Friss topikok

  • BNati: Szerencsére az ilyen www.riodesign.hu/szonyeg-lakastextil/hier-klikken sötét de mégis mutatós szőn... (2016.01.25. 19:49) A szőnyegtisztítás fortélyai
  • jaegtoer: Leírtad a semmit. Mert ebből ki nem derül az, amire a cím utal. pl. "Ügyelni kell arra, hogy a b... (2015.11.29. 14:01) Bőrbútorok ápolása
  • Lagavulin16: A Titanic belsőépítészetileg inkább az Art Nouveau stílust képviselte. (2015.05.11. 23:46) Az art deco érdekességei
  • KissGecihuszár: Ha mint világítástechnikai tapasztalatokkal gazdagon felvértezett villanyászként hozzáfűzhetek pár... (2015.04.30. 18:43) Hogyan alakítsuk ki otthonunk világítását?
  • : @manager2008: 5-600.000 egy közepes minőségű faelgázosító, ha Viessmann-t akarok, akkor a dupláj... (2014.10.11. 12:26) Milyen a jó tűzifa?

2013.02.27. 15:33 Pro Method

Egy egyedi konyhabútor előnyei

Címkék: bútor lakberendezés sütés konyhabútor egyediség konyhabútor típusok

Egyedi konyhabútor. Sokan gondolhatják, hogy ez csak ablakon kidobott pénz, hiszen jóval drágább egyedileg elkészíttetni egy konyhabútort, mint megvenni egy elemes darabot. Egy egyedi konyhabútorra azonban jobb, ha úgy tekintünk, mint egy hosszútávú befektetésre, hiszen egy ilyen bútor képes igazodni egyedi igényeikhez így jóval megkönnyítheti a konyhai feladataink ellátását. Mert, hogy egy átlagos nő, sőt egyre több férfi is, rengeteg időt tölt el naponta a konyhába. Ha jobban belegondolunk, akkor egy konyha a családi élet egyik fontos színtere is lehet, a nappali után talán a legfontosabb. Az elemes bútorokkal a legfőbb probléma, hogy minimális az esélye annak, hogy megtaláljuk pont azt, amire szükségünk lenne. Ezek mellett egy elemes konyhabútor nem fogja kielégíteni igényinket, hiszen ezek széria darabok és nem a mi, egyéni igényinkhez, sütésim, főzési szokásainkhoz vannak igazítva, nem is beszélve arról, hogy konyhánk paramétereihez sem tudnak majd maximálisan igazodni és kihasználni annak adottságait. Az ilyen megoldások nem csak kényelmetlenségeket okozhat, de nagyban megnehezíthetik a konyhai feladatok ellátását, ezzel drasztikusan megnőhet a konyhában töltött idő. De nézzük pontosan, hogy egy egyedi konyhabútornak mik is az előnyei?

egyedikonyhabutor.jpg

Az egyik ilyen előny, hogy pontosan tudunk igazodni a konyha méreteihez, vagyis mindent úgy tudunk kialakítani, hogy kellemesen hozzáférjünk a konyhai gépekhez, a mosogatóhoz és hasonlókhoz. A konyhapult méretét is az egyedi igényekhez lehet így igazítani, mert ha valaki nagy családi ebédeket szokott készíteni, akkor értelemszerűen több helyre lesz szükséges, míg ha ma maximum csak egy rántottát szokott összedobni, akkor egy sokkal kisebb konyhapult is elég lehet. Egy elemes bútor esetében sokszor a megfelelő tárolókapacitással is probléma van, de ha a bútort egyedileg gyártatja le, akkor ezzel sem lehet gond. Persze egy egyedi konyhabútor esetén sem kell megrettennünk az ártól, mert tulajdonképpen mi magunk döntjük el mennyit is akarunk költeni egy konyhabútorra. Ezt az árat persze nem csak a bútor mérete, hanem annak anyaga is befolyásolhatja, mert nem mindegy, hogy a konyhabútor MDF-ből, fenyőből, laminált forgácslapból, vagy egyéb faanyagból készül. Az áron persze az is módosíthat, hogy szeretnénk-e a konyhabútorba olyan extra dolgokat, mint beépített világítás, különleges minták, vagy formavilág. Egy azonban biztos, hogy konyhai feladatainkon egyszerűsíteni szeretnénk, akkor erre legalkalmasabb egy egyedi konyhabútor legyártatása lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthont-neked.blog.hu/api/trackback/id/tr745098728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása