HTML

Minden, ami otthon

Lakberendezési és belsőépítészeti ötletek. Minden, amitől otthonná válik a lakás.

Friss topikok

  • BNati: Szerencsére az ilyen www.riodesign.hu/szonyeg-lakastextil/hier-klikken sötét de mégis mutatós szőn... (2016.01.25. 19:49) A szőnyegtisztítás fortélyai
  • jaegtoer: Leírtad a semmit. Mert ebből ki nem derül az, amire a cím utal. pl. "Ügyelni kell arra, hogy a b... (2015.11.29. 14:01) Bőrbútorok ápolása
  • Lagavulin16: A Titanic belsőépítészetileg inkább az Art Nouveau stílust képviselte. (2015.05.11. 23:46) Az art deco érdekességei
  • KissGecihuszár: Ha mint világítástechnikai tapasztalatokkal gazdagon felvértezett villanyászként hozzáfűzhetek pár... (2015.04.30. 18:43) Hogyan alakítsuk ki otthonunk világítását?
  • : @manager2008: 5-600.000 egy közepes minőségű faelgázosító, ha Viessmann-t akarok, akkor a dupláj... (2014.10.11. 12:26) Milyen a jó tűzifa?

2014.06.04. 14:57 Pro Method

Szokatlan fürdőszobai dekorációk

A tengeri kagylók, szőrös szőnyegek és egy cserép virág még egyetlen fürdőszobát sem varázsolt hangulatossá. A következőekben olyan tippeket olvashattok, amelyeket a legújabb lakberendezési trendek szerint gyűjtöttünk össze.

Növények és fa

Egyáltalán nem törvényszerű, hogy hideg csempe és neonfény uralja a fürdőszobát. Bár korábban elképzelni sem lehetett más megoldást, azonban a mai új bútorgyártási megoldásoknak és anyagoknak köszönhetően érvényesülhet a természetesség is. A vízlepergető réteggel bevont fa bútorok például tökéletesen bírják a párát és a kifröccsenő vizet. Néhány jól megválasztott szobanövény kiválóan egészíti ki a hangulatot.

 

furdoszoba_dekor.png

 

Tágítsd a teret üveggel, tükörrel és csempével!

Kicsi a fürdőszoba? Akkor játssz egy kicsit a térrel! Az üvegfelületek tökéletesen tudják tagolni a teret anélkül, hogy zsúfoltság érzetét keltenék. Éppen ezért inkább válassz üveg zuhanykabin ajtót a függöny helyett. Ráadásul még praktikusabb is, hiszen nem csorog ki alatta a víz. Helyezz a falra egy óriási tükröt, mellyel lényegében meg is kétszerezheted a teret. Az ajtótól távolabb eső falat pedig burkold sötétebb színű csempével, mely hosszúkásabbnak mutatja a helyiséget.

Rusztikus és modern

Ezen két – egymástól teljesen eltérő – stílus elemeit keverve igazán egyedi és hangulatos fürdőszobát lehet létrehozni. Már egy régi szék és egy kandalló-szerű vékony polc felszerelésével is sokat tehetsz az otthonos atmoszféráért, azonban a modern vonalat meleg fényt árasztó lámpatestek különleges kontrasztot adnak.

Natúr minimalizmus

A minimalista stílus kedvelői leginkább a funkciót helyezik előtérbe. Minél jobban tudják hasznosítani az adott tárgyat, annál szimpatikusabb és jobban tetszik nekik. Válassz egy cicoma nélküli, egyszerű kádat, amit kiegészíthetsz fa szappantartóval, luffával és szintén fából készült lámpatesttel. Ha tovább szeretnéd fokozni a harmóniát, visszafogott, natúr színeket válassz.

Dupla mosdókagyló

Biztosan sokaknak ismerős, amikor reggelente veszekedés, sorban állás van a mosdónál. Manapság egyre több pár dönt úgy, hogy még egy kis alapterületű fürdőszobába is két mosdókagylót tesznek, hiszen így nyújtható a napi alvásidő és csökkenthető a stressz is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://otthont-neked.blog.hu/api/trackback/id/tr496262814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása